Koronavírus intézkedések!

Hibaüzenet

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/inmotion/public_html/orvedhungary.hu/includes/menu.inc 579 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; MCAPI has a deprecated constructor require_once() függvényben (/home/inmotion/public_html/orvedhungary.hu/sites/all/modules/libraries/libraries.module 837 sor).
2020. március 16., hétfő - 18:41
Tisztelt Partnereink! A járványügyi helyzethez felelősen alkalmazkodva, működésünkre vonatkozóan az alábbi intézkedéseket tesszük, melyben kérjük szíves együttműködésüket:
Koronavírus

Tisztelt Partnereink!

A járványügyi helyzethez felelősen alkalmazkodva, működésünkre vonatkozóan az alábbi intézkedéseket tesszük, melyben kérjük szíves együttműködésüket:

Rendelésfelvétel:

-Kérjük, rendelésüket elsősorban e-mailben adják le az euroqual@invitel.hu vagy euroqual@gmail.com e-mail címeken. Ezen kívül telefonszámainkon is állunk rendelkezésére a rendelése felvételéhez a +36 30 606-6438 és a +36 20 438-3213 telefonszámokon.

-Amennyiben egyeztetni szükséges, úgy kérjük, e-mailben vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatban.

Árukiszállítás/áruátvétel:

-A koronavírus járvány terjedése miatt az árukiadással kapcsolatban ideiglenes intézkedést vezetünk be, mely szerint érdi irodánkban/raktárunkban a vevők fogadása és az árukiadás szünetel, termékeinket csak MPL csomagküldeményként, esetenként egyéb módon történő kiszállítással juttatjuk el Partnereinknek.

Fizetés/átvétel: 

-Készpénzes forgalom csökkentésére javasoljuk, az előre utalást, hiszen március 2-tól az azonnali utalás már Magyarországon is működik. Kérjük, a járvány időszakára vonatkozó higiénia előírások betartását.

Kérjük, hogy rendeléseink során a fentieket szíveskedjenek figyelembe venni. Fenti intézkedések visszavonásig érvényesek. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

Euro Quality Kereskedelmi Kft.