Orved márka

ORVED...   Vacuum master...   Garanti del Sapore

A márka alapításának éve: 1984. A gyár – köszönhetően a folyamatos innovációknak- mára már a világpiac jelentős részét szolgálja ki az ORVED termékekkel.

Az ORVED termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek és mindig elöl járnak az innovatív technológiai megoldásokkal.

A márka termékei híresek megbízhatóságukról és erősségükről. Minden ORVED készülék a legszigorúbb szabályozásoknak megfelelve került megalkotásra, rendelkezik CE minősítéssel és a gyár rendelkezik ISO 9001:2000 minősítéssel mind a csomagológépek, mind pedig a csomagolóanyagok gyártására vonatkozóan.

A készülékek mögött a márka gyors, pontos terméktámogatása megfelelő biztonságot ad a felhasználók részére. A számos országban jelenlevő kizárólagos forgalmazók feladata ennek képviselete és a vásárlók részére történő technológiai, technikai segítségnyújtás, garanciális időn túli szerviz szolgáltatások és alkatrész ellátás.

Az ORVED készülékek teljes egészében inox anyagból készültek, csak minőségi alkatrészek és alapanyagok felhasználásával. A könnyű tisztítást a sima felületek, lekerekített sarkok és könnyen eltávolítható kiegészítők, alkatrészek biztosítják. Egyes modellek az Orved által megalkotott rendszerük következtében nemzetközi szabadalmi oltalom alá esnek. A vásárlók a berendezések széles skálájából válogathatnak egyéni igényeik szerint.

A termékek között megtalálható készülékek: külső vákuumcsomagoló gépek, kamrás vákuumcsomagoló gépek, tálcazáró gépek vákuum – védőgáz csomagoló gépek stb.

A legkisebb, akár otthoni felhasználásra alkalmas csomagoló gépektől a teljesen automata gépsorokig, minden csomagolási célra kínálunk megoldást.

Az ORVED márka külföldi kereskedelmi képviseletei a következő országokban van jelen: Franciaország, Spanyolország, Magyarország, Románia, Tunézia, Brazília, Kína, Egyesült államok.

Hosszú évek során kialakult az ORVED “made in Italy” termékek (csomagoló gépek és csomagoló anyagok) egységes rendszere, mely azORVED SYSTEM –ként került nevesítésre. Ez a komplett rendszer magába foglalja a készülék és csomagolóanyag gyártást, a kutatás-fejlesztést és a hozzá kapcsolódó területeket; úgy mint a sous vide eljárási technológiák alkalmazását, oktatását, sou vide készülékek gyártását.


Milano Host 2017:

 


És végezetül, az ORVED márka számokban, 1984-es alapítása óta:

121 ország

1 284 importőr és viszonteladó

5 000 elégedett vevő

50 különböző csomagológép modell

85 000 legyártott vákuumcsomagoló gép

310 000 000 legyártott vákuumtasak

200 nemzetközi kiállítás