Csomagológép szervíz

Cégünk a VÁKUUM CSOMAGOLÓK és TÁLCAZÁRÓK SZAKÉRTŐJE!

Tönkre ment vákuum csomagoló gépe? Nem indul? Lassabban vákuumoz? Egyre hangosabb működés közben? Nem tökéletes a hegesztés? Tálcazárója nem fűt fel? Tönkrementek a tömítések? Gond van a klisével? Nem tudja hova forduljon megbízható és gyors segítségért? ......?

Van megoldás! HÍVJA SZERVIZ SZOLGÁLATUNKAT!

Szolgáltatásaink*:

Kamrás és külső vákuumgép szervízelés, javítás, átvizsgálás, karbantartás, olajcsere, tömítések cseréje, teflon szalag csere, hegesztőél és vágóél csere, védőgáz beüzemelés stb.

Tálcazárógép és vákuum-védőgáz tálcazáró gép szervízelés, javítás, átvizsgálás, karbantartás, klisé tömítés csere, teleszkópcser, teflonlap felújítás stb.


Márkafüggetlen szakszervizünk ORVED és EGYÉB márkájú csomagológépek szervizét, átvizsgálását is vállalja!


Vagy előzze meg a bajt! Rendszeres karbantartással gépe megbízhatóan és hatékonyan fog működni, megéri az odafigyelést mert nincs gépleállás és állandó problémák vagy selejtes termékek!

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

Hívjon a +36 20 438-3213 és a +36 30 606-6438 telefonszámokon, vagy kérje segítségünket e-mail-ben a megadott elérhetőségeken!

*FONTOS! A pontos hibafeltárás és javítási szükséglet pontosítása érdekében feltétlenül adja meg gépe modell számát, gyártmányát, gyártási dátumát és gyári számát.