TSC 175

Kivitel: 
Inox
Elhelyezés: 
Guruló
Méret: 
2890 × 890 × 1650 mm
Súly: 
500 kg
Elektromosság: 
400V/50Hz
Vákuum kompresszor: 
100
m3/h
Vezérlés: 
Érintőképernyős, programozható
Vákuumszenzor: 
Igen
Védőgáz: 
Opcionális
Max. fólia szélesség: 
470.00 mm
Max. tálcaméret: 
265 × 390 × 100 mm
Tálcaszerszám: 
Cserélhető

Automata tálcazáró berendezés tálcazáráshoz, vagy vákuum, védőgáz, ,,skin effekt" alkalmazásával történő tálcás csomagoláshoz. (Opciótól függően.)

A TSC 175 modell 5 töltőállomásos kivitel.

A berendezés esetében a tálcák elrendezését és a férőhelyek számát a hegesztőfelület megadott maximális mérete határozza meg.

A vákuum, védőgáz és skin opcionális.


Működés:

Miután a töltő felületen elhelyezték a megtöltött tálcákat, azok teljesen automatikusan továbbításra kerülnek a csomagoló állomásra az inox futószalagok segítségével; ahol a csomagolási ciklus automatikusan végig megy az operátor által beállított feltételek alapján. Még a fólia lecsévélése is automatikus, kontrollált módon történik – az anyagveszteség minimalizálása érdekében. A kiváló műszaki megoldásoknak köszönhetően a klisé cseréje egyszerű, gyorsan elvégezhető mindenféle speciális segédeszköz vagy szerszám használata nélkül. A gép vezérlése a PLC segítségével történik. A PLC egy praktikus és intuitív érintőképernyő, mely segítségével a paraméterek betáplálhatók, a működési ciklus során pedig üzenetek és alarm jelzések megjelenítésére szolgál. A készülék 20 különféle munkaciklus program tárolását teszi lehetővé. Ennek köszönhetően optimális csomagolás hajtható végre akár a végső vákuumszint és gáz mennyiség pontos meghatározásával.

 

 

Alkalmas bármilyen típusú, előre gyártott PP / PS / PET anyagú tálcához.

A fő szerkezet és borítás teljes egészében inox AISI 304 anyagból készült. A levehető panel inox AISI 304 anyagból készült és ,,e/o fast lock" csavarokkal rögzíthető. A levehető biztonsági panel karcálló plexiüvegből készült és biztonsági szenzorral vagy kapcsolóval van ellátva. Az építő elemek szürke anodizált alumíniumból készültek A továbbíató lánc és a tálca nyomó teljes egészében inox AISI 304 anyagból készült.

Automatikus rendszer, mely meggátolja a lánc megnyúlását a működés során. A sebesség közvetlenül az érintő panelről, inverter segítségével szabályozható 0/100% között.

A berendezés fékezhető görgőkkel és +/-50 mm között állítható lábakkal szerelt.

Automatikus hegesztőfólia továbbítás. A fólia húzás erőssége az állítható rendszer segítségével szabályozható. Gyors fóliatekercs leszerelés és praktikus fólia hulladék eltávolító rendszer. Fóliahenger tartó 2” – 76 mm a megfelelő fólia feszítést biztosító statikus fék rendszerrel.

Állítható mechanikus tálca vezető, a korrekt elhelyezést segítő metrikus jelöléssel. Pneumatikus hengerrel ellátott mechanikus könyökcső a vákuumkamra mozgásához. Egyszerűen használható és gyors rendszer a hegesztő keret és tálcaszerszám cseréjéhez.

Elektronikus szenzor által vezérelt kamra pozíciók –a gyors csatlakozó segítségével könnyen cserélhető. Manuális ürítő szelep a vákuumkamrán – a könnyű tisztítás és karbantartás elősegítésére. Vákuumkamra gyűrű csapággyal és króm vezető rúddal.

A PLC-n és a TOUCH SCREEN PANEL-en integrált PID és hőfokszabályozó által vezérelt hegesztési hőmérséklet.

Határértéken kívüli hőmérséklet menedzsment – alacsony és magas hőmérséklet Vákuum és védőgáz abszolút transzduktor – biztonsági vákuum kontroll közvetlenül a vákuumkamrán.

Elektronikus PLC és TOUC SCREEN vezérelt dátum beállítás és kijelzés.

Tálca érzékelő fotocella – HA NINCS TÁLCA, A CIKLUS NEM INDUL 20 program tárolás lehetőség.

Felhasználóbarát szoftver; könnyen beállítható működési paraméterek Specifikus riport oldal az ellenőrzéshez – gép sebesség, rész- és teljes ciklusok és vákuum kompresszor működési időtartam. A számláélók resetelhetők.

2 helyes töltő állomás: TSC70 – 5 helyes ttöltő állomás: TSC175. 

Integrált vákuum kompresszor – 100 m3/h - BUSCH.

Maximum tálca magasság: 100 mm.

Sebesség: 3/8 ciklus/perc = 180/480 ciklus/óra (Tálca kapacitás: megszorozva a szerszámban lévő tálca férőhelyek számával).

Elektromos betáp: 400V 50/60 HZ 3PH + N + PE – 16A ipari csatlakozó 5 méter kábellel. 

Pneumatikus betáp: 6/8 bar száraz és mikrofilterrel szűrt levegővel – felhasználás: 90 Nl/perc. 

Gáz betáp: 1/6 bar – belső végső nyomás szabályozóval. 

Levegő csatlakoztatás – szuper gyors csatlakozó 12/10 mm vagy ½” Gas. 

Gáz csatlakozás – szuper gyors csatlakozó 12/10 mm vagy ½” Gas.